Hilbert Interiéry s.r.o. (Provozovna)

V roce 1990 jsme začínali s výrobou nábytku pro domácnosti a bytový sektor. Po několika úspěšných letech, kdy se ve firmě vyráběl především nábytek pro domácí použití tj. nábytek sedací a postelový, došlo k významnému růstu společnosti. Logickým vyústěním úspěšně se rozvjíjející společnosti bylo navýšení výrobních kapacit a rozšíření výroby o nábytek pro školy, školky a školní zařízení. Výroba se dále rozšířila i o výrobu nábytku pro jiná speciální vzdělávací zařízení jako speciální a jazykové školy, nábytek do kancelářských, společenských i technických prostor.

Nyní naše společnost nabízí ucelený sortiment a výrobu nábytku nejen pro jednotlivce a domácnosti, ale také nábytek pro firmy a nábytek pro školy. Vybavujeme průmyslové, reprezentativní a obchodní prostory, ale také nábytek a zařízení pro interiér i exteriér. Díky naší pružnosti a dostatečným výrobním kapacitám jsem schopni nabídnout nejvyšší kvalitu nábytku i zařízení interiérů jakémukolikv zákazníkovi.

Naší hlavní specializací je výroba nábytku a vybavení pro školy, nábytek a vybavení kanceláří a obchodních prostor. Specializujeme se na kompletní služby pro zákazníky a preferujeme atypickou výrobu s prvky originality. Při výrobě dbáme na atraktivní linie, nápadité detaily a čisté provedení, kterými je náš kancelářský, restaurační i školní nábytek charakteristický.